26 Октомври 2010

ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ


За да кандидатствате за професионално ОНЛАЙН обучение е необходимо единствено да притежавате Диплома за СРЕДНО образование или Удостоверение за придобито право за явяване на Държавни изпити, независимо какво училище и специалност сте завършили! Онлайн Обучението е равнопоставено на редовната форма на обучение по отношение на издаваната Диплома!

Първо е необходимо да ни изпратите на нашия Email адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , следното попълнено ЗАЯВЛЕНИЕ
(моля, вижте тук секция ЗАПИСВАНЕ - "ЗАЯВЛЕНИЕ").


• След като разгледаме Вашето ЗАЯВЛЕНИЕ, в кратък срок ще Ви отговорим дали сте одобрени за избрания от Вас курс на обучение. След като бъдете одобрени, по Email ще ви изпратим веднага отговор за потвърждаване.

• След вашето одобрение е необходимо да ни изпратите сканирано копие от вашата Диплома за завършено СРЕДНО образование или Удостоверение за придобито право за явяване на Държавен изпит

• За да започне вашето обучение трябва да заплатите таксата за обучение в нашия офис или да ни изпратите сканирано копие от п
латежно нареждане, за това, че сте заплатили такса обучение за избрания от Вас курс (моля, вижте тук секция ЗАПИСВАНЕ - "НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ"). Преди да заплатите таксата за обучение, моля свържете се с нас, за да уточним начина на плащане. След заплащане на курса ще получите веднага Email с име и парола за достъп до платената Онлайн платформа на интернет сайта ни - www.onlineobuchenie.com, с което ще започнете избраното от Вас обучение.


Горепосочените документи може да ни изпратите на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Ако имате допълнителни въпроси и искате да се консултирате с наш сътрудник, моля не се колебайте да се свържете с нас по тел. или e-mail.


ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ „МАРТИЛЕН ФМ“ притежава лицензия № 200712477 по чл. 22, ал. 6 от Закона за професионално образование и обучение, издадена от НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ КЪМ МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.